Categories

My Fight for Macedionia (eng)

My Fight for Macedionia (eng)
My Fight for Macedionia (eng) My Fight for Macedionia (eng)
Product Code: MyFeng
Availability: In Stock
Price: 16.25€
Qty:  
   - OR -   

MY FIGHT FOR JUSTICE AND MY FIGHT FOR MACEDONIA! 
 

MACEDONIAN BOOK 2012! From the author Ljupco Mircevski-Trepet MY FIGHT FOR MACEDONIA!


Dear book fans!

 

You have an exceptional chance to get the new book for MACEDONIA, for the pre-historic
and historic continuity of 
MACEDONIA,
for the Collection of documents 1995 - 2012, with the title

 

"MY FIGHT FOR MACEDONIA" from the author LJUPCO MIRCEVSKI-TREPET.

 

The original book contains part 356 pages and + maps in colour 24 + black
and white maps 5 and other illustrations.

 

Anyone, who would like to buy the book "MY FIGHT FOR MACEDONIA",
which has materials in English language.


The price of the book is 16,25 Euro including shipping.

 


Почитувани мои Македонки и Македонци!

Сакам да ве исвестам дека мојата книга МОЈАТА БОРБА ЗА МАКЕДОНИЈА
е објавена исто така и на Макеоднски јазик!
Јас не можам да направ на мојата веб страница посебен линк за книгата на Македонски јазик.
Причината е во тоа, кога вие ќе ја купите книгата јас номажам да видам дали сте ја купиле
книгата на Англдки јазик или на Македонски јазк.
За да не се прават грешки и до не разбирање. Ве молам да го сторите ова,
Вие уплатете ја книгата на Англиски јазик, од кога тоа ќе го сторите ќе ми
напишете на мојата електронска пошта (Contact Us) и ќе ми кажете дека ја сакате книгата на
Македонски јазик и одма ќе ви биде испратена на Вашата поштанска адреса.
Поштарината е израчунета во истата цена од 16,25 Евра.


Со Почит

Автор
Љупчо Мирчевски - Трепет

 

 

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:Tags: